Locator Рівне Дитячі поліклінікивулиця Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) Рівне

Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному

2
  • Педіатричне відділення Міської Поліклініки № 3

    вулиця Кулика і Гудачека, тел. 0 (36) 225-51... показати
    вулиця Кулика і Гудачека, 3, тел. +380(36)225-51-08 детальніше
    Дитячі поліклініки Педіатричне відділення Міської Поліклініки № 3 знаходиться у Рівному, вулиця Кулика і Гудачека. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Відділення Сімейної Медицини Міської Поліклініки № 3

    вулиця Кулика і Гудачека, тел. 0 (36) 225-30... показати
    вулиця Кулика і Гудачека, 3, тел. +380(36)225-30-06 детальніше
    Дитячі поліклініки Відділення Сімейної Медицини Міської Поліклініки № 3 знаходиться у Рівному, вулиця Кулика і Гудачека. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.

Коротко про дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному (Рівненська)

На цій сторінці зібрані дитячі поліклініки, розташовані на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному (Рівненська). Locator відомо про дві дитячі поліклініки поряд з цим місцем серед яких Педіатричне відділення Міської Поліклініки № 3, Відділення Сімейної Медицини Міської Поліклініки № 3 , які розташовані на вул. Кулика і Гудачека. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці дитячі поліклініки.

  • Скільки Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному?

    За даним Locator на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному ведуть діяльність 2 Дитячі поліклініки.

  • Які Дитячі поліклініки найкращі на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному?

    Locator радить відвідати насступні Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному: Педіатричне відділення Міської Поліклініки № 3, Відділення Сімейної Медицини Міської Поліклініки № 3.

  • Де знаходиться найближчі від мене Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Дитячі поліклініки, перейдіть на сторінку Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному?

    Ціни на послуги Дитячі поліклініки залежать від конкретної послуги і Дитячі поліклініки. Locator.ua дає можливість всім Дитячі поліклініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Дитячі поліклініки.

  • Послугами яких Дитячі поліклініки на вулиці Кулика і Гудачека (бывш. Макарова) у Рівному краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Дитячі поліклініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Педіатричне відділення Міської Поліклініки № 3, Відділення Сімейної Медицини Міської Поліклініки № 3.

  • Як зв'язатись з цими Дитячі поліклініки?

    Контакти для зв'язку з цими Дитячі поліклініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Дитячі поліклініки у Рівному