Мобільний телефон із сенсорним дисплеєм та безліччю корисних функцій, від перегляду інтернен-контенту і створення до користування різними програмами й сервісами, став незмінним супутником наших сучасників в різних регіонах світу, Європи та України.

Ця стаття є актуальною для тих, хто мешкає в західно-поліському регіоні й розглядає як місце, де можна купити смартфони Рівне та Рівненську область. Текст розповідає про профільну торгівельну мережу Patifon, яка у всеукраїнському масштабі займається продажами мобільних гаджетів та супутнього обладнання в онлайн-форматі, а на Рівненщині має багато стаціонарних філій.

Цікаві факти

Компанію «Патіфон» відрізняє багаторічний досвід продаж гаджетів, серед яких почесне місце належить смартфонам.

Цей бренд є офіційним дилером в Україні таких всесвітньо відомих виробників смартфонів як корпорація Xiaomi та її дочірнє підприємство Oppo, легендарний конгломерат Samsung і знаменитий виробник сучасних бюджетників підвищеної надійності Sigma mobile.

Мобільні телефони молодого підприємства Realmi, що стрімко ввірвалося на міжнародний ринок, поки що наявні на небагатьох українських прилавках. Але в Patifon вони вже доступні.

Наразі ця торгівельна система включає десяток магазинів. Щороку вона розширюється. Минулого року була відкрита чергова торгівельна точка в Рівному. Крім того, ще один магазин вперше відчинив свої двері за межами обласного центру – в місті Сарни.

А буквально кілька днів тому відбулося відкриття найновішого магазинчику даної мережі, що в містечку Вараш.

Уже за можливість повноцінного розвитку в такий складний для країни час, коли багато підприємств припиняють своє існування, відповідна компанія заслуговує на визнання, увагу й пошану.

Наразі Patifon  має десять стаціонарних магазинів, вісім із яких працюють в обласному центрі, в різних районах Рівного. Переглянути їх адреси та контакти відповідних торгівельних точок можна тут https://patifon.ua/page/contacts – на одній зі сторінок веб-сайту цього мережевого торгівельного підприємства. 

Чому смартфони  краще купувати в «Патіфон»?

Можна навести як мінімум декілька вагомих пріоритетних особливостей, спільних для всіх торгівельних точок даної системи:  

  1. Широта асортименту. На прилавках цих магазинів ви знайдете культові моделі телефонів, що здобули максимальну оцінку міжнародних експертів та стали хітами продажів, і стильні новинки, презентація яких відбулася недавно. Тут представлені смартфони різних цінових сегментів, від преміального до середнього та бюджетного – на будь-який смак та гаманець.
  2. Наявність гарантії від виробника. Гарантійний талон входить у комплектацію всіх товарів відповідної категорії. Це засвідчує їх оригінальне, брендове походження та відповідальність продавця за якість своїх товарів.
  3. Можливість купити аксесуари до мобільних телефонів для їх покращеного захисту (чохли, захисне скло та плівки для дисплея) та периферійне обладнання. Якщо ви придбаваєте смартфон, доречно разом із ним прикупити Powerbank, елегантні й зручні навушники для слухання музики або геймінгу та обладнання для селфі. Також у відповідних магазинах продаються популярні нині розумні годинники й фітнес-браслети – актуальні супутники для прибічників здорового способу життя.
  4. Професіоналізм менеджерів. Іноді претендентів на покупку в магазині може відвернути відсутність компетенності продавця, його байдужість або навпаки, зайва надокучливість по відношенню до клієнтів. Такі недоліки під час обслуговування в Patifon не мають місця. Якщо відвідувач потребує консультації – він її отримає: змістовну та грамотну. Якщо попросить про допомогу у виборі моделі, йому не відмовлять в цій послузі, поставившись до побажань і вимог покупця максимально уважно.
  5. Об’єктивні ціни. Навіть справа не лише в тому, що вартість смартфонів у «Патіфон» трохи нижча від середньої по Україні загалом. Щоб залучити більше клієнтів, власники цієї мережі систематично проводять акції, продають багато товарів зі знижками. Різниця в початковій ціні та акційній може сягати від кількох сотень гривень до кількох тисяч. А для постійних покупців є доступними спеціальні бонусні програми.

Додатковими плюсами даних магазинів є їх раціональне розташування в місті Рівне та зручний графік роботи – працюють вони щодня, без вихідних.