Ваш асистент у місті Рівне

Month Лютий 2023

Чому оренда автомобілів – це завжди актуально?

Що таке оренда автомобіля? Оренда автомобіля – це процес надання транспортного засобу користувачеві на певний термін та за певну плату.  Цей вид послуг досить популярний, особливо серед туристів або людей, які часто подорожують і не хочуть займатися пошуком транспорту в… Continue Reading →

Как грамотно подбирать персонал

Чтобы сделать собственный бизнес успешным руководителю следует приложить немало усилий.  Как грамотно подбирать персонал Одной из составляющих грамотного развития собственного дела – грамотный подбор персонала, вовлечение в работу или сотрудничество квалифицированных и мотивированных людей. То есть нужен качественный рекрутинг . Однако для того… Continue Reading →

Основные характеристики опасных ADR грузов: что нужно знать

Грузы класса ADR – это специальные предметы или вещества, которые могут навредить окружающей среде. Это кислоты, краски, топливо, медицинские препараты и многое другое. Поэтому грузовые перевозки в таких случаях должны выполняться только квалифицированными специалистами. На практике используется техника, которая не позволит грузу попасть в… Continue Reading →

Цікаві історичні факти про Рівне

Рівне – місто на заході України, відоме своєю багатою культурною спадщиною та захоплюючою історією. Протягом багатьох років місто відіграло важливу роль у формуванні історії України та стало свідком багатьох визначних подій. 

5 найпопулярніших туристичних об’єктів Рівненщини

Рівне – місто в Західній Україні, розташоване біля кордону з Польщею. Це важливий культурний, економічний та адміністративний центр регіону, щороку приваблює багато туристів. Рівне відоме своєю багатою історією, різноманітною архітектурою та красивою природою.

У Рівному відбулась прем’єра книги Уласа Самчука «На краю часу»

15 лютого відбулася прем’єра роману «На краю часу» від Уласа Самчука у Рівненській обласній науковій бібліотеці. Книгу представив філософ, письменник та публіцист Петро Кралюк.

У Рівному відкрилася експозиція малюнків підліткового обласного конкурсу “За Україну, за її волю!”

Це 25 робіт юних художників з різних куточків Рівненщини. Тематика малюнків – національно-патріотична. Однак їх об’єдує одне – це дитячий погляд на російсько-українську війну, свідком якої стали наші діти.

Життя в Рівному: переваги, недоліки, відгуки

Рівне – це жваве місто в західній Україні, що розвивається, з населенням понад 250 000 осіб. Це адміністративний центр Рівненської області, яка відома своїми красивими лісами, озерами та річками.

© 2024 Locator.Рівне — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑