Ринок працевлаштування в Україні перебуває зараз в досить нелегкій ситуації в силу зрозумілих обставин. Багато хто з українців намагається знайти нову роботу, щоб поліпшити свій добробут, інші хочуть спробувати себе у нових напрямках діяльності.

При цьому досить актуальним залишається питання, яка саме вакансія і робота Рівне вважається найбільш затребуваною. Дати відповідь на це запитання допоможуть дослідження, які регулярно проводить сервіс Jooble.

Топ-3 найбільш затребуваних професій в Рівному

Медицина, торгівля, сфера обслуговування, ІТ технології – саме ці напрямки найчастіше потребують кваліфікованих спеціалістів. Загалом в Рівному вибрати вакансію для себе зможуть представники наступних професій:

  1. Продавець-консультант. Роздрібна торгівля на даний момент   досить швидко розвивається, показуючи доволі оптимістичні прогнози в Україні загалом. З її зростанням збільшується і попит на кваліфіковані кадри у цій галузі.
  2. Програміст. Вищі навчальні заклади не можуть зараз забезпечити достатню кількість фахових розробників у сфері ІТ. Тому власники компаній вимушені боротися практично навіть за студентів фактично з перших курсів. Маючи певний багаж знань, знайти роботу такого плану у Рівному досить легко.
  3. Бухгалтер. У цьому напрямку зазвичай є великий запит на досвідчений фахівців. Вакансія бухгалтера – одна з завжди затребуваних на українському ринку праці. Це пояснюється тим, що кожна компанія має вести фінансову  звітність. Окрім того, спеціалістів такого класу  потребує розвиток бізнесу при відкритті нових магазинів, філіалів різних представництв тощо.

Із сфери обслуговування запрошуються на роботу перукарі, кур’єри та інші. Завжди зможе знайти роботу і водій Рівне – досвідчених кермувальників потребують служби таксі, перевізники готової продукції, товарів до магазинів тощо. 

Окрім того, потрібно відзначити досить великий попит роботодавців на менеджерів з підбору персоналу, операторів ПК, менеджерів з листування або чату. 

Як користуватися сервісом Jooble для пошуку вакансій?

Платформа Jooble стоврила максимально комфортні умови для того, щоб кожен зміг знайти цікаву та вигідну пропозицію, не полишаючи меж своєї домівки. Таким чином користувачі мають можливість створити собі резюме, продивлятися найсвіжіші вакансії, подавати свої заявки на посаду, та спілкуватися з роботодавцями.

Особливістю платформи є постійне поповнення каталогу пропозицій новинками, та формування їх за потрібним для кожного окремого користувача списком. Для ефективної роботи на сервісі необхідно пройти процес реєстрації, після чого є можливість відкрити особистий кабінет.  Такий формат дозволяє отримувати розсилки з пропозиціями та швидко переглядати нові вакансії. 

Сервіс Jooble –  це саме те, що забезпечить продуктивність пошуку та зекономить ваш час.