Німецька мова багато в чому схожа на самих німців: вона гарно структурована, має історичні виключення, але їх не так і багато, і вони додають скоріше милозвучності, ніж ускладнюють мову. Hімецька мова цікава, несе в собі і вагомі історичні події, і цінність кожної людини, і аспекти сучасного життя. Але, звичайно, вчити німецьку із самого початку і самостійно важко, як і будь-яку нову знакову систему, тут потрібен ментор, що вже ходив цим шляхом і має досвід навчання інших.

Саме з такою метою була створена і вже 5 років успішно функціонує Онлайн Школа Аура, де вчать виключно німецької, викладачі з досвідом, що обожнюють німецьку і обов’язково, разом із практичними навичками, передадуть це почуття і Вам. В Aura Deutsch Online представлена як німецька мова з нуля, так і для більш просунутих рівнів – до С2, для студентів будь-якого віку.

Як навчають німецької в Aura

Якщо люди звертаються на мовні курси, вони мають мету, і, очевидно, знання мови їм потрібне ще «на вчора», тому старт занять для новеньких в Аурі починається в найближчі дні після звернення:

  1. Визначаємо рівень володіння мовою на співбесіді з викладачем, або за допомогою тесту
  2. Обираємо форму навчання: індивідуальне, чи в міні-групі (8-10 чоловік)
  3. Проходження одного мовного підрівня за 5-7 тижнів
  4. Постійний доступ до матеріалів курсу, які озвучені носіями мови
  5. Ретельна перевірка та розбір домашнього завдання
  6. Фокус на результативності
  7. Диплом міжнародного зразку
  8. Допомога в працевлаштуванні в Німеччині після проходження курсу

Індивідуально, чи в міні-групі: обираємо для себе

Не зважаючи на безліч методик та форм, кожна людина унікальна і її розумові процеси й особливості їх протікання неможливо вмістити в рамки певної форми, проте найефективнішими себе показали саме індивідуальне навчання, адже воно дає можливість сфокусуватися на потребах та особливостях сприйняття конкретного студента, а також навчання в групі, що ідеально працює за певних умов. Яку форму обрати – визначаємо разом із Аурою.

Групові заняття:

  • Ідеально підходять для підлітків, і краще, якщо така група змішана, тоді дітям цікавіше взаємодіяти між собою, і процес навчання проходить легко та невимушено
  • Ідеально підходять для дорослих із середнім рівнем володіння німецькою, адже стимулюють розвиток мовних навичок та налагодження комунікації
  • Працює краще, якщо всі учасники групи мають приблизно один рівень володіння мовою
  • Менш витратні з фінансової точки зору

Індивідуальні заняття:

  • Як правило, обирають студенти, метою яких є підготовка до складання іспиту, чи вступу в ВНЗ
  • Студенти з високим, або навпаки, початковим рівнем володіння мовою
  • Студенти, що націлені на певний результат, як то: граматика, чи засвоєння певної теми
  • Дають викладачеві можливість повністю адаптувати курс під певного студента, його потреби та темпи засвоєння інформації

За який проміжок часу я навчуся говорити німецькою?

Курс Аури побудований таким чином, що, за умови початку з нульового рівня та виконання всіх завдань, незалежно від рівня сприйняття іноземної мови, кожен студент гарантовано доходить до рівня В2 вже за рік навчання. Тому можна абсолютно  впевнено стверджувати, що дана інвестиція стовідсотково буде виправдана і точно принесе Вам бажаний результат, що, за умови Ваших старань та віддачі, може бути значно примножений.