Донорство – це благородна справа, але донорство яйцеклітин посідає особливе місце, адже такий крок є зваженим та усвідомленим бажанням молодої жінки поділитися своїм генетичним матеріалом, заради того, щоб інша жінка, мала можливість мати своїх діточок, адже без цього важко уявити повноцінне життя.

Програма донорства яйцеклітин https://donorstvo-yaitseklityny.com.ua/rivne/ була створена для того, аби сім’ї, для яких такий варіант є єдиною народити дитину, могли якнайшвидше зустріти ту жінку, яка стане їхнім Янголом, і погодиться поділитися своїм даром мати дітей.

Які умови для участі в Програмі

Аби максимально знизити усі можливі ризики, як для майбутніх діточок, так і для жінок, які виступають в ролі донора, для участі в Програмі затверджені наступні умови:

Вік донорки має бути від 18 до 32 років

Вага – до 80 кг

Обов’язкова наявність хоча б однієї здорової дитини

Відсутність перенесених ВІЛ, гепатит та сифіліс

Відсутність лактації

Відсутність перенесених операцій на яєчниках.

Чи несе шкоду для здоров’я жінки донація ооцитів яйцеклітин?

Звичайно, що дана процедура не є природньою, а тому її не можна назвати абсолютно безпечною для здоров’я, тим не менше, абсолютно кожен крок напряму залежить від таких факторів:

Рівня кваліфікації лікарів з репродуктології та їхнього досвіду роботи в даній сфері

Репутації клініки, яка займається забором яйцеклітин, рівня її технологічного забезпечення та наявності позитивних відгуків від пацієнтів.

Як проходить забір яйцеклітин у донора

Щодо самого процесу забору ооцитів, для стимуляції дозрівання яйцеклітин, донору призначається індивідуальна кількість сертифікованого препарату, після чого, під дією надійних знеболювальних, відбувається безпосередньо аспірація яйцеклітин, тривалість якої сягає 15 хвилин. Всі процеси відбуваються під ретельним наглядом команди кваліфікованих фахівців. Після успішного завершення процесу аспірації, донор отримує від лікарів усі необхідні рекомендації та грошову винагороду за вклад у майбутнє ще однієї щасливої сім’ї.