Кожен з нас сьогодні прагне підтримувати рідну країну, як може. Одним з ефективних способів зробити це – купити вишиванку для дівчинки Vzhe-Vzhe, що допоможе вам долучати своїх дітей до шанування традицій народу та його спадщини, а також нагадувати оточуючим вас українцям про важливість носіння українського вбрання у важкі часи. 

З чим поєднувати вишиванку

Купуючи вишиванку для себе важливо розуміти, з чим її поєднувати так, щоб виглядати стильно та по-сучасному. Вишиванки для дівчаток підлітків на https://vzhe-vzhe.com/divchatam/vishivanki/ ви можете сміливо купувати, адже одягаючи їх під шкільну спідницю або штани, вони гарантовано пасуватимуть та будуть доречні до дрес-коду. Вибір вишиванок настільки великий, що ви можете обрати білу сорочку з неяскравим принтом для повсякденного носіння та з яскравим для створення вихідного образу. Якщо ви обираєте вишиванку для себе, тоді її ви можете поєднувати з наступними елементами базового гардероба: 

  • Джинсами різного кольору: з усіма буде доречна біла сорочка з вишитими елементами. Проте якщо ви хочете стилізувати вишиванку з яскравими візерунками, наприклад вишиванку з Галичини або Полтавщини, тоді підбирайте низ згідно з тим кольором на вишивці, якого менше всього. Наприклад, якщо ви зупинили свою увагу на вишиванці коричневого кольору з елементами червоної, жовтої та синьої вишивки – обирайте на них сині джинси або яскраві червоні. Таким чином ви зможете розробити свій лук, начебто він йде в одному комплекті. 
  • Чорна або біла сукня в підлогу – зверху на неї ви можете одягати улюблену вишиту сорочку та не турбуватися про свій зовнішній вигляд. Багатошаровість при створенні образів сьогодні дуже модна, тому поєднуючи речі таким чином, ви будете виділятися серед натовпу та виглядати дійсно стильно. 
  • Під класичний костюм, який знадобиться для походів на роботу. Білу вишиту сорочку буде доречно одягти під костюм та не руйнувати при цьому ідею ділового образу. Сучасний дрес-код, як правило, керівники визначають не таким строгим, як це було популярно пару десятків років тому. Вільний образ на роботі – це запорука гарного настрою працівників та багато яких підприємців це вже давно зрозуміли. 
  • Квіткові принти суконь та спідниць в останньому сезоні були дуже модні, якими залишаються досі. Ви можете поєднувати вишиту сорочку разом із платтям або спідницею з квітковим принтом – це буде виглядати дуже доречно, адже на багатьох вишиванках присутні візерунки саме квіткового напрямку: це може бути переважно колір вишивки або безпосередньої вишиті форми лісових квіток або елементів полісся. 

Ви можете знайти великий вибір вишиванок на будь-який смак в українського виробника Вже-Вже. На їхньому сайті ви знайдете чудові актуальні сорочки для своєї доньки, а для себе та чоловіка, перейшовши на сайті в інший розділ.